Alltid hjälp vid behov

Om du skulle fastna i någon funktion, eller det strular vid installation. Hjälpen är bara några klick bort. Ofta även på helger och kvällar. Via e-post!

Klar för VPS i molnet

Vill du ha internetåtkomst till dina program, inte bara våra, så kan du av oss hyra en kraftfull server som vi även kan sköta åt dig. VPS till ytterst lågt pris.

Enhetligt gränssnitt

Eftersom det är minst tre appar/program i detta paket, så försöker vi göra allt så enhetligt som möjligt. Du känner dig hemma i alla apparna.

Anpassningar finns

Om du saknar någon funktion eller bara vill ändra på någon layout, så finns möjligheten för detta i mån av tid. Vanligen till en kostnad som är högst rimlig.

Överföring till Revisor

Du kanske inte orkar eller vill sköta din bokföring själv. Inga problem, systemet skapar automatiskt alla aktuella verifikat och dessa kan skickas med SIE fil.

Windows, Mac, VPS

Det är stor valfrihet hur du vill köra dina appar/program. Dom är utvecklade för Windows, men kan enkelt köras i MAC, eller via internet i en egen/hyrd VPS.

Gratis Bokföring med mera

"Nice price BARA FÖR DIG"
Erbjudande 1

999 SEK + Moms

Ange OrgNr för licens*
Din e-postadress*
Du skickas till PayPal där du debiteras: 999 SEK + moms.

"NICE PRICE BARA FÖR DIG"
Erbjudande 2

1 999 SEK + Moms

Ange OrgNr för licens*
Din e-postadress*
Du skickas till PayPal där du debiteras: 1 999 SEK + moms.
Ladda hem GRATIS version

Programmet kommer laddas hem till din "Hämtade filer"-mapp och skall installeras genom att markera filen med höger musknapp och välja; "Kör som administratör". Produkten är garanterat virusfri och planterar INTE några oönskade filer i din dator. Om du vill ta bort produkten finns det i produktens mapp; C:/DOFREE ett Avinstallationsprogram.