Gratis bokföring 120 verifikat per bokföringsår!

  • Förutom bokföring, så ingår massor av andra funktioner. Det är ett helt stort administrativt system där du kan använda dom delar du behöver.
  • På försäljning finns bl.a Offert, Order, Kassa, Reskontra, Säljare
  • På inköpssidan finns bl.a Inköp och Lagerhantering
  • Långt många fler funktioner än du kan föreställa dig!
  • Överföring till Revisorn eller annan extern hjälp finns via fil
  • Ett mycket omfattande program som klarar det mesta ett mindre företag kan vara i behov av.
  • Skulle du behöva anpassningar så finns även denna möjlighet.
  • Om behovet av att kunna koda/programmera själv i prgramvaran så finns det möjlighet att köpa en Kodlicens (Pacal - Delphi 7 m.m.)

Bokföring och kontoplan är redan installerat och klart för start.
Bokföringen uppdateras automatiskt efterhand som du skapar fakturor, betalar fakturor eller andra transaktioner som omfattar belopp/antal.

Ladda hem GRATIS version

VID BEHOV HAR DU HJÄLPEN NÄRA DIG, UPPKOPPLAT ELLER VIA VÅRT GRATISFORUM

DET ÄR SYNNERLIGEN SÄLLSYNT ATT DET BLIR ETT HANDGRIPLIGT FEL I DATORN OCH PROGRAMMET INTE VILL STARTA. OM DET INTRÄFFAR SÅ LÖSER VI DET VIA UPPKOPPLING MOT DIN DATOR.

VANLIGAST ÄR "VET INTE HUR" PROBLEM, VILKET VI LÖSER VIA VÅRT GRATIS SUPPORTFORUM.

ALL SUPPORT STARTAR VIA E-POST!

Gå till vårt Forum för hjälp

ANPASSNINGAR ELLER NYPRODUKTION

VID BEHOV KAN VI ERBJUDA ANPASSNINGAR OCH/ELLER TILLÄGGSFUNKTIONER TILL BRA PRISER.

Vi har gjort anpassningar och nyproduktion i snart 40 år.
Bland våra kunder finns företag i flera olika länder, bl.a Frankrike, England, Tyskland, Finland, Norge, Danmark, USA, Rumänien samt Kina och givetvis Sverige. Kunder har oftast varit normala småföretag, men även börsnoterade företag. Även regeringar och myndigheter i 3 olika länder. Verksamheter som varit av mycket varierande slag med många spännande uppdrag.

UPPKOPPLING VIA INTERNET PÅ DIN EGEN SERVER ELLER HYRD VPS

PROGRAMVARAN ÄR HELT ANPASSAD FÖR KÖRNING I NÄTVERK OCH VIA VPS. VIA VPS KAN DU KOMMA ÅT DINA PROGRAM PÅ DIN EGEN SERVER ELLER EN HYRD VPS. DU KAN BEFINNA DIG VART SOM HELST I VÄRLDEN, BARA DU HAR TILLGÅNG TILL INTERNET.

Det är ju numera högsta mode att köra mot molnet. Molnet är ju bara ett annat namn för en server farm någonstans i välden, med massor av servrar och nödvändig uppkoppling. Inget man har hemma i köket. Dock kan du på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt skaffa dig en s.k. VPS, och där köra dessa och andra appar du har. Har du bara behov av att vara 1 uppkopplad åt gången så går det bra att köra mot en egen dator hemma eller på kontoret.

DESSA APPAR ÄR FRAMTAGNA FÖR SMÅFÖRETAGARE och ANDRA. . .

DESSA APPAR HAR INGEN FYSISK GRÄNS FÖR VAD SOM KAN HANTERAS, MEN ÄR ÄNDOCK TÄNKTA TILL DRIFTIGA OCH SPARSAMMA SMÅFÖRETAGARE . . .

Vi har bl.a en installation med vår databas som nu efter över 20 års drift har bortåt 20 miljoner poster. Men avsikten med just dessa appar är inte att du skall ha hela sveriges medborgardatabas i ditt kundregister. Däremot kan du mycket väl ha stora prislistor inlästa. Inläsning kan göras direkt i MS Access som ingår i MS Office 365. Här kan erhållas hjälp vid behov. Antal samtidiga uppkopplade användare kan lämpligen vara 1 till 10 personer. 

Röster från vida världen

OBS! Bilderna är endast för dekoration och visar inte den aktuella kunden!

Jag har sedan mitten på 1980 kört med programvaror från DoFree. Först med DOS program som sedan övergick i Windows vid milleniumskiftet.
Allt har helt enkelt fungerat som tänkt, med en och annan liten detalj som snabbt rättats till. Supporten har alltid varit på top. Kan bara rekommendera! 

Ronnie R, Egen företagare/konsult

Känner du att du vill säga något POSITIVT om vårt företag och våra produkter, så finns det plats här.

Ditt namn, Firma

Anpassningar och nyutveckling
av programvara

Detta är saker vi utför vid behov och när tid finns för det samma.
Våra priser för dessa jobb är mycket konkuranskraftiga.

Nästan 100 % glada kunder

Våra glada kunder

Foto taget på vår KOMMANDE julfest :)