Gratis bokföring 60 verifikat per bokföringsår!

  • Förutom bokföring, så ingår massor av andra funktioner. Det är ett helt stort administrativt system där du kan använda dom delar du behöver.
  • På försäljning finns bl.a Offert, Order, Kassa, Reskontra, Säljare
  • På inköpssidan finns bl.a Inköp och Lagerhantering
  • Överföring till Revisorn eller annan extern hjälp finns via fil
  • Ett mycket omfattande program som klarar det mesta ett mindre företag kan vara i behov av.
  • Skulle du behöva anpassningar så finns även denna möjlighet.

Bokföring och kontoplan är redan installerat och klart för start.
Bokföringen kommer automatiskt att uppdateras efterhand som du skapar fakturor, betalar fakturor eller andra transaktioner som omfattar belopp.

Ladda hem GRATIS version

FLEST OCH BÄST FUNKTIONER FÖR SITT PRIS & ANVÄNDNINGSOMRÅDE.

SNART 40 ÅR I BRANSCHEN

"Nice price" erbjudande "Bara för Dig"

För mera information, klicka på lämplig länk eller bild här inunder.

Prislista för Gratis Bokföring/Administration

Vi har inte återköp av levererad licens, så är du osäker välj GRATIS versionen. GRATIS versionen omfattar 48 verifikat per bokföringsår. I övrigt ingår alla funktioner.
All försäljning är till företag och alla priser visas UTAN moms.

GRATIS

0 SEK

1 Samtidig användare
1 Företag
60 verifikationer

Hämta program

1-ANVÄNDARE

799 kr + moms

1 Samtidig användare
1 Företag
Fullversion med allt

Mer info - Köp

För nätverk

1 599 kr + moms

Fritt antal användare
1 Företag
Fullversion med allt

Mer info - Köp

Alltid hjälp vid behov

Om du skulle fastna i någon funktion, eller det strular vid installation. Hjälpen är bara några klick bort. Ofta även på helger och kvällar. Via e-post!

Klar för VPS i molnet

Vill du ha internetåtkomst till dina program, inte bara våra, så kan du av oss hyra en kraftfull server som vi även kan sköta åt dig. VPS till ytterst lågt pris.

Enhetligt gränssnitt

Eftersom det är minst tre appar/program i detta paket, så försöker vi göra allt så enhetligt som möjligt. Du känner dig hemma i alla apparna.

Anpassningar finns

Om du saknar någon funktion eller bara vill ändra på någon layout, så finns möjligheten för detta i mån av tid. Vanligen till en kostnad som är högst rimlig.

Överföring till Revisor

Du kanske inte orkar eller vill sköta din bokföring själv. Inga problem, systemet skapar automatiskt alla aktuella verifikat och dessa kan skickas med SIE fil.

Windows, Mac, VPS

Det är stor valfrihet hur du vill köra dina appar/program. Dom är utvecklade för Windows, men kan enkelt köras i MAC, eller via internet i en egen/hyrd VPS.

ANPASSNINGAR ELLER NYPRODUKTION

VID BEHOV KAN VI ERBJUDA ANPASSNINGAR OCH/ELLER TILLÄGGSFUNKTIONER TILL BRA PRISER.

Vi har gjort anpassningar och nyproduktion i snart 40 år.
Bland våra kunder finns företag i flera olika länder, bl.a Frankrike, England, Tyskland, Finland, Norge, Danmark, USA samt Kina och givetvis Sverige. Kunder har oftast varit normala småföretag, men även börsnoterade företag. Även regeringar och myndigheter i 3 olika länder. Verksamheter som varit av mycket varierande slag med många spännande uppdrag.

UPPKOPPLING VIA INTERNET PÅ DIN EGEN SERVER ELLER VPS

PROGRAMVARAN ÄR HELT ANPASSAD FÖR KÖRNING I NÄTVERK OCH VIA VPS. VIA VPS KAN DU KOMMA ÅT DINA PROGRAM PÅ DIN EGEN SERVER ELLER EN HYRD VPS. DU KAN BEFINNA DIG VART SOM HELST I VÄRLDEN, BARA DU HAR TILLGÅNG TILL INTERNET.

Det är ju numera högsta mode att köra mot molnet. Molnet är ju bara ett annat namn för en server farm någonstans i välden, med massor av servrar och nödvändig uppkoppling. Inget man har hemma i köket. Dock kan du på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt skaffa dig en s.k. VPS, och där köra dessa och andra appar du har. Du hyr in dig på en "egen" dator som du hanterar precis som om den fanns på ditt kontor. Vi kan leverera serversupport och löpande hjälp vid behov. Vår minsta VPS är 4 kärnor, 8GB RAM, 300GB SSD disk och 200MBit internet. OS är f.n. Windows Server 2016 Datacenter. Vid behov finns nästan hur stora som helst.

DESSA APPAR ÄR FRAMTAGNA FÖR SMÅFÖRETAGARE

DESSA APPAR HAR INGEN FYSISK GRÄNS FÖR VAD SOM KAN HANTERAS, MEN ÄR ÄNDOCK TÄNKA TILL DRIFTIGA OCH SPARSAMMA SMÅFÖRETAGARE

Vi har bl.a en installation med vår databas som nu efter över 10 års drift har bortåt 10 miljoner poster. Men avsikten med just dessa appar är inte att du skall ha hela sveriges medborgardatabas i ditt kundregister. Däremot kan du mycket väl ha stora prislistor inlästa. Inläsning kan göras direkt i MS Access som ingår i MS Office 365. Här kan erhållas hjälp vid behov. Antal samtidiga uppkopplade användare kan lämpligen vara 1 till 10 personer. Vid körning i VPN tillkommer licenskostnad per användare (Windows RDP Licenser). Dessa licenskostnader tillkommer INTE vid körning i lokal dator, om du har Närverksversion.

VAD NÅGRA KUNDER HAR ATT SÄGA

OBS! Bilderna är endast för dekoration och visar inte den aktuella kunden!

Problemfritt, användarvänligt och prisvärt. Har arbetat med Dofree under många år och fortsätter garanterat med dessa. Använder samtliga program i min verksamhet.

LISBETH BJÖRKQVIST JÖNSSON
Ekonomiassistent egen regi. Malmö

Jag har kört dessa programvaror över internet på en hyrd server, VPS. Fantastiskt!, är min sammanfattning. Snabbt och smidigt och inga datastrul så utan tvekan fortsätter jag köra molndatorn med mitt företag och kan varmt rekommendera denna framtida lösning.

LENNART LARSSON
VD & Färgkonsult. Höganäs

Jag använder bl.a. DoFree inkasso i min verksamhet och det fungerar utmärkt. Arbetar med ett stort antal veterinärföretag som kunder.

BENGT-ARNE BURSÖHEIM
Inkassokonsult Bursöheim HB

Nästan 100 % glada kunder

Våra glada kunder

Foto taget på vår KOMMANDE julfest :)